nieuws

McDonald’s Rijswijk heropend met eigen gezicht

Interieur 1158

McDonald’s Rijswijk heropend met eigen gezicht
Foto: Ronald Speijer

McDonald’s Rijswijk Bogaard is feestelijk heropend en heeft een uniek design. De franchisenemer zelf heeft een grote bijdrage geleverd aan de nieuwe uitstraling.

McDonald’s Rijswijk Bogaard heeft het designconcept volledig aangepast naar de laatste trends en heeft daarnaast een compleet vernieuwd terras.

Grote bijdrage geleverd

De franchisenemer van McDonald’s Rijswijk Bogaard is blij met de nieuwe uitstraling: ‘Ik ben heel tevreden met het resultaat van de verbouwing. Elke McDonald’s is gebaseerd op dezelfde stijlelementen, maar aangepast naar wens van de locatie. Hier hebben wij een grote bijdrage aan mogen leveren, en onze inzet en het meedenken is beloond met een frisse nieuwe vestiging.’

McDonald's Rijswijk

Foto: Ronald Speijer

McDonald’s Rijswijk Bogaard is gevestigd in winkelcentrum ‘In de Bogaard’ in Rijswijk. Het restaurant biedt plaats aan 120 gasten, met nog eens 84 plaatsen op het terras.

Vanaf heden zal McDonald’s Rijswijk Bogaard met hun McDelivery, in samenwerking met UberEats, ook aan huis gaan bezorgen.

Eerste honderd kinderen

Ter gelegenheid van de opening stond de hele dag in het teken van traktaties. De allereerste in de rij mocht samen met mascotte Happy het restaurant openen. Daarnaast ontvingen de eerste honderd kinderen in de rij bij aankoop van een Happy Meal een gratis Medium Voordeelmenu voor hun ouders en bij iedere aankoop van een Medium Voordeelmenu ontving men een gratis Sundae ijsje naar keuze. Ook konden kinderen geschminkt worden en glittertattoo’s krijgen.

McDonald's Rijswijk

Foto: Ronald Speijer

 


Foto's

Reageer op dit artikel