nieuws

Foodmaster De Parel presenteert nieuw terras met echte blikvanger

Interieur 1963

Foodmaster De Parel presenteert nieuw terras met echte blikvanger

Foodmaster De Parel in ’s Gravenzande heeft een nieuw terras. De echte blikvanger is een lange witte bank voor het ijsraam die speciaal voor de cafetaria is ontworpen.

Eigenlijk zijn het twee witte banken die bij het ijsraam staan, met verschillende tafeltjes erbij. Bij elkaar zijn de twee banken goed voor tien meter zitruimte. ‘Ik ben er heel erg blij mee’, zegt Bianca van Dop.

Goed zichtbaar

‘We hebben lang nagedacht over wat we gingen doen. Dit ontwerp heb ik in Rotterdam ook gezien. Ik ben in gesprek gegaan met Woodfever in Naaldwijk, die hebben het voorstel gedaan voor de bank zoals die nu geworden is. Hij is goed zichtbaar, een echte eyecatcher. Het trekt vooral de jeugd, die gaat daar zitten.’

Foodmaster-de-Parel-nieuw-terras

Herinrichting van het plein

De Parel heeft sinds kort meer terrasruimte; naast de tafels aan de voorkant kunnen gasten ook aan de zijkant van het pand zitten, bij het ijsraam aan het Marktplein. ‘Waar de nieuwe banken staan, dat waren voorheen parkeerplaatsen. Maar met de herinrichting van het Marktplein konden we een terras neerzetten dat het hele jaar kan blijven staan. Dus ik wilde iets permanent neerzetten.’

Het ontwerp past goed bij de zaak, vindt Van Dop. ‘We hebben sowieso een wat luxere uitstraling.’

Reageer op dit artikel