nieuws

Family Cozijn presenteert nieuw interieur

Interieur 566

Family Cozijn presenteert nieuw interieur

De nieuwe inrichting van Family Cozijn is helemaal afgerond. Ondernemers Brian Lee en Xiao Wei presenteren met trots hun vernieuwde cafetaria in Oude Wetering.

Begin dit jaar sloten de ondernemers zich aan bij Family en openden op 18 januari hun verbouwde zaak in de nieuwste huisstijl van de formule. De verbouwing van Family Cozijn is verzorgd door De Leeuw Interieurbouw.

Veel beplanting

Volgens de ondernemers is de aankleding van de zaak afgerond. ‘We hebben gekozen voor industrieel met een huiselijk gevoel’, zegt Brian Lee. ‘Met veel beplanting, dat geeft de zaak extra leven. Ik heb me er zelf heel actief mee bemoeid en ben overal geweest om tafels, stoelen en banken te vinden.’

Grand Cafetaria Cozijn is nu Family Cozijn

Grand Cafetaria Cozijn is nu Family Cozijn

Kip uit eigen keuken

Brian Lee en Xiao Wei namen zo’n twee jaar geleden Grand Cafetaria Cozijn over van Tinus en Annie Cozijn, die de zaak jarenlang hebben gerund. Family Cozijn is een cafetaria met zestig zitplaatsen binnen en twintig op het terras. Brian Lee en Xiao Wei zijn beiden opgegroeid in de horeca. Eén van hun specialiteiten is hete kip uit eigen keuken.

Bekijk de foto’s

 

Family Cozijn interieur

 

Family Cozijn interieur

 

Family Cozijn interieur

 

Family Cozijn interieur

 

Family Cozijn interieur

 

Family Cozijn interieur

 

Family Cozijn interieur

 

Family Cozijn interieur

 

Family Cozijn interieur

 


Reageer op dit artikel