nieuws

Cafetaria Lekkerrr heropend met nieuwe look en bakwand

Interieur 861

Cafetaria Lekkerrr in Soest is grondig verbouwd en heeft de deuren weer geopend. ‘Het is prachtig geworden’, zegt mede-eigenaar Michael Hagelen, die tevens geniet van een nieuwe bakwand.

Cafetaria Lekkerrr heropend met nieuwe look en bakwand

Het was de hoogste tijd voor een update, zegt Michael Hagelen, die de zaak sinds 2005 runt samen met zijn vader Alphons. ‘Het interieur was alweer twintig jaar oud. We waren dus wel aan vernieuwing toe.’

De cafetaria was tot eind vorig jaar aangesloten bij Kwalitaria. Na zo’n acht jaar besloten vader en zoon om zelfstandig verder te gaan. De ondernemers bestieren ook een ijssalon en een restaurant, allemaal onder één dak.

Zwart en taupe

Michael Hagelen wilde een sfeervol, warm en huiselijk interieur. Dat is volgens hem gelukt, onder meer met een zwart plafond, taupe muren, eikenhout, een houtlook-vloer en roestelementen. Het interieur is tot stand gekomen in samenwerking met Menno de Leeuw van De Leeuw Interieurbouw. De cafetaria heeft nu meer zitplaatsen, veertien in totaal.

Cafetaria Lekkerrr Soest

Nieuwe bakwand

Ook is er een nieuwe bakwand geplaatst, van De Kuiper Horeca. Het aantal friet- en snackmandjes (2 maal 3 en 2 maal 2) is hetzelfde gebleven. Wel zit er een grote bakplaat in van 80 bij 60 centimeter. Cafetaria Lekkerrr verkoopt veel hamburgers en sateetjes. ‘Die plaat ligt dus regelmatig vol’, zegt Hagelen.

In 11 stappen naar de ideale bakwand

In 11 stappen naar de ideale bakwand

Of het aanbod wordt aangepast of uitgebreid nu de ondernemers zelfstandig zijn, weet Hagelen nog niet. ‘Eerst maar even in de nieuwe setting draaien, zo adviseerde mijn vader.

De cafetaria is voor de verbouwing in totaal een week dicht geweest en is woensdagavond 6 februari opengegaan, een dag eerder dan gepland.

Cafetaria Lekkerrr Soest

Reageer op dit artikel