nieuws

Hakvoort en Homint openen Experience Center in Venlo

Interieur 219

De horeca heeft er weer een locatie bij waar bezoekers inspiratie op kunnen doen voor horecakeukens en -inrichtingen. De showrooms van Hakvoort Professional en Homint in Venlo zijn namelijk verbouwd tot Experience Center en hebben de deuren geopend.

Hakvoort en Homint openen Experience Center in Venlo

De officiële opening vond 25 september plaats tijdens een Experience Day. De bezoekers kregen een ‘kijk in de keuken’ van de beide bedrijven die onder meer kant-en-klare professionele keukens en horeca-inrichtingen verzorgen. Vele toonaangevende merken werkten mee aan deze dag waarbij demonstraties, workshops en proeverijen werden gegeven.

Levensgrote geschiedenis

Het Experience Center werd officieel geopend door mede-directeur Teun Hakvoort, vestigingsmanager Nils Timmermans en wethouder Erwin Boom van Economie, Arbeidsmarkt en Hoger Onderwijs. De wethouder had tijdens zijn speech mooie woorden over voor Hakvoort Professional en Homint. Hij gaf tevens het startsein voor de onthulling van een levensgrote verbeelding van de geschiedenis van de bedrijven in Venlo.

Geen keukenstress

Efficiëntie in de horeca- en grootkeuken is een onderwerp van deze tijd. Tijdens de Experience Day liep dit als rode draad door de demonstraties en workshops. Er werd een discussieforum georganiseerd met als stelling: ‘keukenstress bestaat anno 2018 niet’. Door de toepassing van de juiste apparatuur en technieken ontdekten de bezoekers dat hierin een slag te slaan valt. Ook de stands van de leveranciers sloten bij dit onderwerp aan.

Interieurtrends 2019

Horeca- en projectinrichter Homint gaf de bezoekers een vooruitblik op de interieurtrends van 2019. Rijke materialen, sprekende kleuren en organische vormen springen daarbij in het oog. Er werden inrichtings- en kleuradviezen gegeven die de bezoekers direct in hun zaak kunnen toepassen.

Het Experience Center van Hakvoort en Homint is te bezoeken aan de Venrayseweg 44 te Venlo. Het is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur.

Reageer op dit artikel