nieuws

Käfer opent German Kitchen op station Den Haag

Interieur

De Duitse delicatessenketen Käfer brengt de Beierse worstcultuur naar Nederland. Op 1 oktober opent directeur-eigenaar Michael Käfer met de Duitse ambassadeur op Den Haag Centraal Station de eerste vestiging van Käfer German Kitchen.

Käfer opent German Kitchen op station Den Haag

Het concept biedt een assortiment vers gegrillde worsten uit Beieren, zoals de Thüringer Wurst, Weisswurst, Bayerische Bratwurst en Frankfurter.

Knackwurst

Binnenkort verstrekt de German Kitchen ook de Original Knackwurst en German Burger. De gast kan de snacks aan statafels opeten.

Bij Käfer German Kitchen zijn eveneens andere typisch Beierse specialiteiten zoals broodsoorten, wijnen en bieren en verder soepen en sandwiches verkrijgbaar.

Belegde broodjes

Op termijn komen eveneens Duitse belegde broodjes en kant-en-klare maaltijden uit de keuken van Käfer in het assortiment.

Amsterdam en Rotterdam

Het Feinkostconcern uit München heeft plannen om ook op CS Amsterdam en CS Rotterdam een locatie te openen.

De nieuwe vestigingen behoren niet tot de activiteiten van NS Stations Retailbedrijf, maar hebben een eigen exploitatie.

NS-stations

De opening van het concept past in de grootschalige upgrading van de grotere NS-stations in Nederland. De locaties richten zich op meer verblijfshoreca en op internationale consumenten.

‘We zijn van plan om met Käfer German Kitchen op meer high traffic-locaties in Nederland te starten, zoals winkelcentra en luchthavens. Zo er is op Schiphol overleg met HMS Host’, aldus Casper van het Hof, betrokken bij de introductie van Käfer German Kitchen in Nederland.

Van het Hof is als CEO verantwoordelijk voor Käfer Hospitality International GmbH.  Dit is de nieuwe onderneming die buitenlandse activiteiten van Käfer gaat ontwikkelen.

Reageer op dit artikel