nieuws

Terras Verhage Overschie grote zandbak

Interieur

Verhage Overschie in Rotterdam heeft tijdelijk een grote zandbak voor de deur. De snackbar aan de Burgermeester Baumannlaan in de Maasstad heeft van de nood een deugd gemaakt: de stoep voor het bedrijf wordt opnieuw bestraat en dat geeft overlast. En veel zand.

Terras Verhage Overschie grote zandbak

De stoep van de winkelstraat in Rotterdam wordt opnieuw bestraat. Verhage Overschie moet het tijdelijk doen zonder terras, maar kreeg daar wel veel zand voor terug.

Franchisenemer Raymond Kreeuseler van Verhage FastFood – nummer 65 in de Cafetaria Top 100 – maakte van de berg zand een zandbak door emmers, schepjes en vormpjes aan te bieden voor klanten.

Kinderen kunnen op de zandberg spelen ‘En terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders op het terras genieten van een verkoelend ijsje of een lekkere snack,’ aldus de ondernemer. Hij kondigde de zandbak onder meer aan op zijn Facebook-pagina.

Als alles naar wens verloopt maakt de ‘zandbak’ later deze week plaats voor de nieuwe bestrating en komt het reguliere terras gewoon weer terug.

Reageer op dit artikel