nieuws

Dordrecht heeft nieuwste Délifrance-restaurant

Interieur

Dordrecht is een Délifrance-restaurant rijker. De vestiging aan het Statenplein beschikt over honderd zitplaatsen en een terras met vijftig stoelen en wordt geëxploiteerd door René en Christine van Vliet. Het duo is met de formule ook actief in Rotterdam, Spijkenisse en Oud-Beijerland.

Dordrecht heeft nieuwste Délifrance-restaurant

Het nieuwste restaurant van Délifrance is gevestigd aan het Statenplein in het centrum van Dordrecht en opende afgelopen maand de deuren.

Franchiseformule

Het restaurant telt liefst honderd zitplaatsen en voor de deur is een terras met vijftig stoelen.

Voor exploitant René van Vliet en zijn vrouw Christine is het na Spijkenisse, Rotterdam en Oud-Beijerland de vierde vestiging van de franchiseformule.

Kwalitaria

Délifrance heeft in Nederland nu 66 restaurants en 110 corners. Voor die corners is onder andere een ‘samenwerking’ met Kwalitaria van kracht.

Ton Vis

Ton Vis van Kwalitaria ’t Centrum in Oostvoorne liet onlangs aan Snackkoerier weten een stevige toename van de lunchomzet te hebben gerealiseerd, nadat hij vorig jaar een shop-in-shop van Délifrance toevoegde aan zijn bedrijfsvoering.

Cafetaria Top 100

De zaak van Ton Vis en zijn vrouw Tea was in oktober 2013 de snelste stijger in de Cafetaria Top 100. Kwalitaria ’t Centrum steeg van plaats 99 naar plek 30.

Bekijk hier een fotoreportage van Kwalitaria ’t Centrum in Oostvoorne.

Reageer op dit artikel