nieuws

Diefstal kluis aanleiding voor actie Yammie

Interieur

De Yammie-vestiging aan het Piusplein in Tilburg werd afgelopen jaar drie keer beroofd van de kluis en heeft deze kluis nu onderdeel gemaakt van een actie. Wie aan het eind van de maand april in het bezit is van de gouden sleutel, ontvangt een waardecheque van Disma Reizen.

Diefstal kluis aanleiding voor actie Yammie

Van de nood een deugd maken. Zo kan de ludieke actie van noodle-, pasta- en saladebar Yammie aan het Piusplein in Tilburg worden omschreven. De kluis van het bedrijf verhuist naar het terras, nadat deze afgelopen jaar drie keer werd gestolen.

Terras

‘Middels een ludiek actie willen we de draak steken met de drievoudige diefstal’, zo laat eigenaar Jasmijn Horbach weten aan Snackkoerier.

‘De kluis krijgt heel april een zichtbare plek op het terras aan het Piusplein en dus is inbreken niet meer nodig.’

Hoofdgerechten

Tijdens de Yammie’s Gouden Kluis-weken wordt bij ieder hoofdgerecht een gouden ticket geleverd, die in de kluis kan worden gestopt.

Aan het eind van de maand is één van die tickets goed voor de gouden sleutel, waarmee de kluis kan worden geopend.

Noodles, pasta en salade

De gast die de kluis opent, ontvang een waardecheque van Disma Reizen. Daarnaast mag degene die de meeste gouden tickets heeft ingeleverd een jaar lang gratis eten bij noodle-, pasta- en saladebar Yammie. Vanwege de actie kosten alle hoofdgerechten in april €7,50.

Reageer op dit artikel