nieuws

FHC Formulebeheer vernieuwt Family-concept

Interieur

FHC Formulebeheer gaat Family op een andere manier invullen. Operationeel manager Michel Rietman spreekt in een interview met @FoodClicks van ‘een modulair concept, waarbij het aanbod per locatie naar behoefte en potentie wordt ingevuld’.

FHC Formulebeheer vernieuwt Family-concept

Het fastserviceconcept Family krijgt een nieuwe invulling, zo schrijft @FoodClicks op de website. Een modulair concept, dat door FHC Formulebeheer in de markt wordt gezet onder de naam ‘Family 2014’.

Routing en gast

In het artikel komt operationeel manager Michel Rietman van FHC Formulebeheer aan het woord. Hij spreekt van de lancering van een nieuwe inrichting, waarbij is nagedacht over het combineren van een efficiënte routing en een goed ontwerp dat is gericht op de gast.’

Modulair

Een modulair concept, waarbij brood, snacks en frites, maaltijden, ijs en impuls per locatie naar behoefte en potentie worden ingevuld, aldus @FoodClicks.

Volgens Rietman is nu in cafetaria’s veelal nog sprake van het een of het ander: efficiënt ingericht als het gaat om de routing óf mooi ontworpen.

Koffieconcept

Rietman noemt in het artikel een voorbeeld van die uitwerking: een samenwerking met koffieleverancier Lavazza.

Bedrijven met een beperkte ruimte of een sterke afhaalfunctie hebben echter de gelegenheid om dit achterwege te laten.

Reageer op dit artikel