nieuws

Nieuwbouw voor Snackkar Keizer Karelplein

Interieur

De aan de drukste rotonde van Nijmegen gelegen snackbar Keizer Karelplein is ‘gesloopt’ en gaat nieuwe zaak opbouwen. Eerder was er sprake van dat het bij ‘stappers’ populaire bedrijf moest verdwijnen.

Nieuwbouw voor Snackkar Keizer Karelplein

De kiosk zou aanvankelijk moeten verdwijnen vanwege de aanleg van een park. De bij het uitgaanspubliek populaire zaak wist echter via een handtekeningenactie het tij te keren. De zaak krijgt nu een plek in het park. Een van de eisen van de gemeente was echter wel dat de kraam wordt ingeruimd voor een mooi paviljoen. Dat gaat er komen. Het paviljoen krijgt zelfs een mooi terras, een primeur voor het bedrijf dat pal aan de rotonde lag.

De oude houten keet is inmiddels weggehaald en de nieuwe zaak gaat naar verwachting in december open.

Reageer op dit artikel