nieuws

Yoghurt Barn weer open na brand

Interieur

De Yoghurt Barn in Utrecht is afgelopen zaterdag weer heropend na een brand die het bedrijf anderhalve maand geleden in de as legde. De heropening van het innovatieve yoghurtconcept wordt deze week met acties gevierd.

Yoghurt Barn weer open na brand

De Yoghurt Barn was pas zeven maanden daardoor gestart toen het bedrijf van Wouter en Esther Staal afbrandde, waarschijnlijk door kortsluiting in de meterkast. De zaak moest compleet op de schop. Het interieur moest deels worden vervangen, het schilderwerk moest opnieuw gebeuren en de apparatuur vernieuwd. ‘gelukkig waren we goed verzekerd want anders hadden we de tent kunnen sluiten’, zegt Staal in de Utrechtse Internet Courant.

De tegenslag bleek ook ene kans. Staal voegde nieuwe producten aan het assortiment toe. Zo kun je nu slow-koffie en thee krijgen en brunchen in de zaak. Ook zijn er twee  bakfietsen bij gekomen die in de omgeving van het station staan.’

Staal viert de heropening de hele  week met diverse leuke acties, is op de Facebookpagina van het bedrijf te zien. Vandaag krijgen de gasten gratis kids yoghurt en voor de ouders is er gratis koffie of thee. Morgen is de yoghurt gratis voor ZZP-ers en vrijdag is er zelfs gratis  yoghurt voor iedereen.

Reageer op dit artikel