nieuws

Vers en Innovatie Award voor Bon Chef

Interieur

Een eetwinkel in optima forma, een soort marktplaats. Zo is Bon Chef het beste te omschrijven. Het concept is zo vernieuwend dat het bedrijf de Vers en Innovatie Award krijgt.

Vers en Innovatie Award voor Bon Chef

De inrichting is een kruising tussen grootheden als Vapiano en La Place en datzelfde geldt voor het menu. Vers bereide gerechten maken een belangrijk deel uit van de menukaart. Vlees wordt gegrild op een lavagrill pizza’s gebakken in een originele steenoven. Het is voor de gast een grote beleving om het allemaal te zien gebeuren. Daarbij worden de traditionele cafetariaproducten als frites en snacks niet uit het oog verloren. Die maken nog steeds een groot deel van de omzet uit.

Cafetariahouders moeten zeker eens een kijkje nemen in het bedrijf van Gilbert, Sascha, Guido en Carmen Tjia. Niet om te kopiëren maar om inspiratie op te doen. En dat een concept niet alleen aan de ‘grote stad’ is voorbehouden bewijst de vestigingsplaats. Bergschenhoek is een groot dorp met z’n 17.000 inwoners onder de rook van Rotterdam.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel