nieuws

Verhage Kort Ambacht maakt glorieuze comeback met tweede plaats

Interieur

Verhage Kort Ambacht maakt een glorieuze comeback in de Top 100. Na drie jaar in de eregalerij te hebben gebivakkeerd, sinds de winst van editie 2006/2007, haalt het bedrijf van Richard en Mariëlle Groeneweg direct een topklassering.

Verhage Kort Ambacht maakt glorieuze comeback met tweede plaats

Wat nog niemand presteerde flikken Richard en Mariëlle Groeneweg van Verhage Kort Ambacht in Zwijndrecht. De winnaars van de editie 2006/2007 keren na drie jaar eregalerij terug op de tweede plaats. Daarmee veroveren ze ook de titel Beste cafetaria van Midden-Nederland.

De topklassering is mede te danken aan formidabele gastervaring. Naast de gastvriendelijkheid van het personeel heeft de eigenaar, ondanks de drukte, voor iedereen tijd en maakt een praatje. Bovendien is men ‘kien op bijverkoop’.

Groeneweg heeft de afgelopen drie jaar niet stilgezeten. Er werd flink geïnvesteerd in onder meer een prachtig terras. Het bedrijf ontwikkelde zich, indachtig de Verhage-strategie, tot het ‘hart van de buurt’. Activiteiten, zoals een halloween-optocht, trekken honderden bezoekers. Daarmee kweekt het bedrijf veel goodwill en dat vertaalt zich in een nog steeds stijgende omzet.

» Bekijk hier foto’s van Verhage Kort Ambacht

Reageer op dit artikel