nieuws

Tweede dode drama cafetariaterras

Interieur

Het terrasdrama bij snackbar Danny in Alkmaar eind augustus heeft een tweede leven geëist. Op 30 augustus reed een auto met volle vaart het terras van de snackbar op en schepte daarbij een ouder echtpaar en hun kleinkind.

Tweede dode drama cafetariaterras

Daags na het ongeval overleed een 69-jarige vrouw. Afgelopen zaterdag bezweek haar 75-jarige man in het Medisch Centrum Alkmaar aan de gevolgen van het ongeluk. Hun 7-jarig kleinkind kwam er met lichte verwondingen van af.

Bij de fatale terrascrash eind augustus reed een 57-jarige bestuurder vol met zijn auto op het terras. Hij kwam tot stilstand tegen de gevel van de cafetaria van eigenaresse Marja Rijsersberg. De bestuurder, die opgenomen werd in het ziekenhuis in Beverwijk, verklaarde een black-out te hebben gehad.

Reageer op dit artikel