nieuws

’t Paardje is beste Vlaamse frituur

Interieur

Frituur ’t Paardje in Waasmunster is uitgeroepen tot beste frituur van Vlaanderen tijdens de uitreiking van de Belgische Horeca Awards in Genk. De zaak wordt geroemd vanwege de passie voor het vak, de gastgerichtheid en hygiëne.

’t Paardje is beste Vlaamse frituur

In het juryrapport worden eigenaren van ’t Paardje, Christel Van Landeghem (33) en haar moeder Linda De Maere, geroemd. ,,Je voelt zo de passie van het damesteam voor hun beroep. Op het menu staan heel wat huisgemaakte gerechten, waar menig restaurant jaloers op zou zijn. Er is voor ieder wat wils: terwijl de ouders van een steak genieten, zijn de kinderen bezig met hun smulbox of een ander snackgerecht.’

Verder roemt de jury de gastgerichtheid en de excellente hygiëne. ‘Ook tijdens de drukste periodes blijft alles perfect proper. De dienst verloopt er ongedwongen en vanzelfsprekend, zowel binnen als op het terras. Uit alles maak je op dat het hele concept goed doordacht is en dat deze zaak efficiënt beheerd wordt.’

Reageer op dit artikel