nieuws

Smullers nieuwe stijl open in Leiden

Interieur

De stationscafetaria’s van Smullers krijgen een complete makeover. Afgelopen dinsdag opende de eerste op het station van Leiden.

Smullers nieuwe stijl open in Leiden

Afgelopen dinsdag opende judoka Dennis van der Geest, ambassadeur van de campagne Verantwoord Frituren, de eerste, compleet vernieuwde Smullers op Proefstation Leiden. Het assortiment is uitgebreid met gezonde keuzes zoals wraps salades en fruit. De inrichting is modern en transparant geworden, zodat de klant kan meekijken met de bereiding.

Ook de traditionele snacks zijn verbeterd en waar mogelijk gezonder gemaakt. De eigen Smullers rundvleeskroket is vrij van kunstmatige toevoegingen en wordt gefrituurd in verantwoord frituurvet.

Energiebesparing

Ook wat betreft de apparatuur in de winkel is voor een verantwoorde invulling gekozen. De nieuwe Smullersvestiging verbruikt ruim 40% minder energie door de toepassing van een energiezuinige bakwand en dichte koelingen.

Er zijn 30 vestigingen van Smullers op de grotere stations. De verdere uitrol van het nieuwe concept volgt in de loop van dit jaar.

Reageer op dit artikel