nieuws

Promotiematerialen pizzaketen gestolen door Oranjegekte

Interieur

De onlangs geïntroduceerde nieuwe huisstijl van pizzaketen New York Pizza wordt een dure grap door het WK voetbal. In het hele land worden oranje promotiematerialen van de keten gestolen.

Promotiematerialen pizzaketen gestolen door Oranjegekte

‘Om de huisstijl wat op te frissen werd ondermeer de kleur oranje toegevoegd aan het groen-witte logo en dat kost ons nu handenvol geld’, aldus directeur Philippe Vorst in een persbericht.

Volgens Vorst komen uit het hele land meldingen binnen van franchisenemers bij wie vlaggen, banners en spandoeken zijn gestolen. Het populairst onder de dieven zijn de beachflags. Van de 300 vlaggen die tot nu toe zijn verspreid onder de vestigingen is een aanzienlijk deel al verdwenen.

Vorst: ‘Elke dag neemt het aantal meldingen van diefstal toe en bellen franchisenemers op met de vraag of we nieuw materiaal kunnen sturen omdat de nacht ervoor hun zaak is bestolen. De promotiematerialen zijn voor oranje fans blijkbaar gewilde objecten om het eigen interieur mee aan te kleden.’

Reageer op dit artikel