nieuws

Paniek na dolle gorilla in eethuis

Interieur

In een eetpaviljoen in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam heeft een gorilla vrijdag voor grote ravage en paniek gezorgd. Het ontsnapte beest rende over het terras en sprong door een ruit het restaurant in. Een verdovingspijl maakte een einde aan het gorilla-drama.

Paniek na dolle gorilla in eethuis

Het 180 kilo zware beest ontsnapte vrijdagmiddag even over half drie uit het apenverblijf. Hij greep vervolgens een vrouw en takelde deze flink toe. De vrouw ligt nog zwaargewond met botbreuken en apenbeten in het ziekenhuis.

Daarna zette gorilla Bokito koers richting een overvolle eetgelegenheid in de dierentuin. Eerst zorgde hij voor grote paniek door het terras op te stormen. Vervolgens sprong hij door een ruit het restaurant binnen. Mensen vluchtten uit het restaurant en plaatsen terrasmeubileur voor de deur om zo de aap in te sluiten. Vervolgens werd de apenwoede tot stilstand gebracht met een verdovingspijl.

Reageer op dit artikel