nieuws

McDonald’s ontvouwt ombouwplannen

Interieur

Een eigentijdse, hoogwaardige uistraling waarbij sfeer en comfort centraal staan. Dat wil McDonald’s met al haar vestigingen in ons land. De fastfoodketen ontvouwde vrijdag de ambitieuze plannen voor de komende jaren.

McDonald’s ontvouwt ombouwplannen

De eerste Mc-vestiging ‘nieuwe stijl’ staat in Delft-Noord. De opening vormde de aftrap voor een groot ombouwprogramma van alle 219 McDonald’s-zaken in ons land de komende drie jaar.

De fastfoodzaken krijgen kleurrijke afbeeldingen en sfeervolle vitrines met verse producten. Daarnaast komen gasten op verrassende wijze alles te weten over de producten, door bijvoorbeeld meldingen op muren en pilaren.

Het nieuwe interieur kenmerkt zich verder door heldere kleuren en een speelse indeling. Afgeschermde zitplaatsen met trendy meubilair zorgen ervoor dat elk bezoek aan het restaurant gezellig en comfortabel is, aldus McDonald’s.

Het nieuwe uiterlijk is een ontwerp van de Europese Design Studio van McDonald’s Europa. Het is al eerder succesvol geïntroduceerd in Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Ook de ingrediënten waarmee McDonald’s werkt veranderen. Zo kiest de hamburgerkoning sinds deze maand voor scharreleieren en schenkt het sinds enkele maanden duurzame koffie. Gasten krijgen uitgebreide informatie over de voedingswaarde van de producten.

Zie ook

Reageer op dit artikel