nieuws

Imago Award naar Cafetaria Eethuis Van Holst

Interieur

Cafetaria Eethuis van Holst in Dongen van John van Holst heeft de Ad van Geloven Imago Award gewonnen. Van Holst is vooruitstrevend, innoverend, gedurfd en vernieuwend.

Imago Award naar Cafetaria Eethuis Van Holst

Imago is een samenspel van uistraling, ambiance en product. John van Holst laat met Cafetaria Eethuis Van Holst in Dongen zien hoe dit spel gespeeld moet worden. Vandaar dat dit bedrijf de Ad van Geloven Imago Award wint.

In een prachtig interieur worden mooie maaltijden en verse salades geserveerd. Vleesgerechten komen van de ambachtelijke slager, stamppotten zijn huisgemaakt. Daarbij worden echter de coreproducten van een cafetaria, de frites en snacks absoluut niet uit het oog verloren. De frites worden zelf vers voorgebakken. Op de menukaart staat een uitgebreid snackassortiment waaronder maar liefst acht kroketten. Kortom Van Holst is vooruitstrevend, innoverend, gedurfd, modern, kindvriendelijk, en altijd vernieuwend.

Ook genomineerd voor deze Award waren cafetaria de Violier Almelo en Kwalitaria ’t Huukske in Horst.

Meer over de Cafetaria Top 100 2011:

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria’s per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel