nieuws

Dodelijk drama op cafetariaterras

Interieur

Een 69-jarige vrouw die woensdagmiddag ernstig gewond raakte toen een auto haar aanreed op het terras van snackbar Danny in Alkmaar, is in de nacht van woensdag op donderdag in het ziekenhuis overleden. Dat liet de politie donderdag weten.

Dodelijk drama op cafetariaterras

Door het ongeval op de Kennemerstraatweg raakten drie mensen gewond. De 69-jarige vrouw uit Egmond aan den Hoef zat met haar 73-jarige echtgenoot en een 7-jarig meisje op het terras van de cafetaria, toen een auto met hoge snelheid vanaf de Heilooërdijk het terras van de snackbar van eigenaresse Marja Rijgersberg opreed.

De auto raakte de slachtoffers en kwam tegen de gevel van de cafetaria tot stilstand. Het echtpaar raakte ernstig gewond. Beiden werden overgebracht naar een ziekenhuis in Alkmaar. Het meisje is met kneuzingen en mogelijk inwendig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn.

De 57-jarige bestuurder van de auto is opgenomen in het ziekenhuis in Beverwijk. Hij verklaarde een black-out te hebben gehad. De Kennemerstraatweg is enkele uren voor het verkeer afgesloten geweest.

Reageer op dit artikel