nieuws

Derde zaak voor ijstopper Clevers

Interieur

IJstopper Theo Clevers komt met een nieuwe zaak. Het wordt de derde ijssalon van de ijsbereider. De nieuwe zaak komt in het Brabantse Overloon en moet in maart 2008 de deuren openen.

Derde zaak voor ijstopper Clevers

‘We waren al langer op zoek een geschikt pand. Een mooi punt in een toeristisch dorp, want het moet betaalbaar zijn en mensen moeten er komen voor de rust. Dat hebben we gevonden’, beschrijft Clevers, die zaken heeft in Grubbenvorst en Arcen, de nieuwe locatie in Overloon.

De nieuwe zaak in Overloon ligt in het centrum, tussen trekpleisters als het Liberty Park en Zoopark Overloon. Ook lopen er fietsroutes en er is prachtige natuur in de omgeving, meldt Clevers in Snackkoerier.

Het ijs wordt geleverd vanuit Grubbenvorst. Daarvoor wordt de ijskeuken uitgebreid. Het nieuwe pand krijgt 75 zitplaatsen binnen en 125 buiten. De inrichting wordt net zo fraai als in zijn andere zaken, belooft Clevers.

Reageer op dit artikel