nieuws

Charlie in Emmen maakt grootste stijging

Interieur

Eethuis-Snackbar Charlie in Emmen is de grootste stijger en wint maar liefst 71 posities in de Cafetaria TOP 100. Het bedrijf van Roy en Jef Schulte gaat van plaats 95 naar plaats 24.

Charlie in Emmen maakt grootste stijging

Dat bedrijven die voor het eerste meedoen hoog in de ranglijst eindigen is opmerkelijk maar komt vaker voor. Dat bedrijven zeer grote stijgingen maken is minstens zo opmerkelijk. Roy en Jef Schulte hebben zo’n bedrijf. Ze deden verleden jaar hun intrede in de ranglijst eethuis-snackbar Charlie en ze hebben direct de weg omhoog gevonden. Er wordt op gastvriendelijke wijze aan meerverkoop gedaan. Een prachtig interieur draagt bij aan de beleving. Net als de uitgestalde stukken fruit (meloen) de zaak een fris en vers imago bezorgen.

Andere opmerkelijke stijgers in de ranglijst: Colijn Snacks en Broodjes in Rhenen wint 59 posities en komt op 27. Plaza de Pitstop in Den Hoorn gaat 52 plaatsen omhoog naar 38 Kwalitaria ‘t Krinkelhoekje in Oss is op plaats 26 terug te vinden, 48 plaatsen hoger dan vorig jaar.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel