nieuws

Alle zaken McDonald’s op de schop

Interieur

Alle restaurants van McDonald’s in ons land gaan op de schop. De fastfoodketen start een groot ombouwprogramma waarbij alle 220 restaurants aan de beurt komen. Op internet is een video opgedoken waarin de eerste McDonald’s ‘nieuwe stijl’ te zien is.

Alle zaken McDonald’s op de schop

In drie jaar tijd worden alle 220 restaurants verzien van een nieuw interieur, meldt woordvoerder Dirk van den Bogaart van McDonald’s Nederland. McDonald’s komt vrijdag met officiële persinformatie naar buiten.

Het Algemeen Dagblad dook met een camera de eerste vestiging ‘nieuwe stijl’ in Delf binnen. De video is inmiddels te zien op de website van de ochtendkrant.

Daarop is te zien dat er in het interieur veel gebruik wordt gemaakt van de kleuren bruin en wit. Verder is de counter een stuk hipper en oogt de zaak gezonder. Vooral door tekst en uitleg op pilaren over het eten en drinken. Daarnaast staan er eettips afgebeeld op het interieur.

Vrijdag wordt de vestiging bij afslag Delft-Noord geopend. Dan ook zal McDonald’s de omvangrijke plannen voor de ombouw presenteren.

Reageer op dit artikel