nieuws

Nieuwe fastservice formule start in Dronten

Interieur

Een fastservice restaurant nieuwe stijl dat door FHC Formulebeheer in Dronten in de markt wordt gezet. Op Koninginnedag zijn 1000 maaltijdcheques voor twee personen uitgedeeld om Dronten en omgeving met de nieuwe fast casual formule Eeterij Family kennis te laten maken.

Nieuwe fastservice formule start in Dronten

De nieuwe pilot-store opent half mei z’n deuren. Eeterij Family is een trendy variant op de al langer bestaande Vitaria-Eeterij formule, maar dan zonder cafetaria gedeelte. Oprichter Wim Markwat: ‘We kiezen voor een eenvoudige opzet en beperken de kosten. We investeren niet in een bakwand en een vitrine, maar wel in onze klanten, vandaar ook die maaltijdcheques.’

Testcase

In Nederland zijn er bijna 50 Family-bedrijven; de meeste daarvan opereren als luxe cafetaria dan wel petit-restaurant, maar geleidelijk aan stappen steeds meer vestigingen over op het concept van Vitaria-Eeterij. Dat betekent: extra nadruk op gezonde, verse voeding, een ruime keuze uit gezonde producten en verantwoorde bereidingswijzen zoals wok en lavagrill.

In Eeterij Family in Dronten komen deze aspecten ook centraal te staan. Met een verrassend en kleurrijk interieur. Eeterij Family is een testcase voor de Family-formule.

Gasten op alle fronten verrassen

Eeterij Family wordt een trendy, maatschappelijk verantwoorde eetgelegenheid, aldus FHC Formulebeheer. ‘Met een verrassende inrichting, een verrassende menukaart, verrassende extra’s en een verrassende service. Voor lunch, diner of een lekker tussendoortje.’ Lia de Wit, die al 34 jaar ervaring heeft in diverse restaurants, neemt de leiding op zich.

Reageer op dit artikel