nieuws

Auto vernielt cafetariaterras

Interieur

Een op hol geslagen auto veroorzaakte eergisteren een ravage op het terras van Snacktaria Hans van Vugt in Oss. De tachtigjarige bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

Auto vernielt cafetariaterras

De vrouw had een menu gehaald bij de cafetaria toen haar auto op hol sloeg bij het wegrijden. Volgens een getuige reed de wagen eerst met grote snelheid achteruit en meteen daarna vooruit. Daarbij werd een ijzeren beugel uit de grond gereden en vervolgens vlogen de terrasstoelen door de lucht. Ook werd de gevel geschampt en werd een fietsenrek kapot gereden. De schade is aanzienlijk. De auto kwam uiteindelijk tegen een ijzeren hekwerk tot stilstand. De bestuurster kwam met de schrik vrij en er vielen geen slachtoffers onder de cafetariabezoekers.

Reageer op dit artikel