nieuws

Bagels & Beans nu ook in Amersfoort

Interieur

De vierenveertigste Bagels & Beans wordt over een paar dagen geopend in Amersfoort. Ondernemers Maria Dahl en Gijs Kooiker zien uit naar de opening. ‘We willen aan de slag in onze eigen plek’.

Bagels & Beans nu ook in Amersfoort

Beide ondernemers hebben een lange horeca-historie. Ze begonnen bij de hotelschool en hebben in verschillende hotels gewerkt en hadden een eigen cateringbedrijf.

De nieuwe vestiging in Amersfoort komt in een karakteristiek hoekpand met veel licht en een zonnig terras. Het is de vierenveertigste Bagels & Beans die de wereld rijk is. Dit jaar is ook de eerste buitenlandse vestiging geopend, in het Duitse Aken.

Dahl en Kooiker hebben voor ze deze vestiging openden, een stage gelopen bij een collega-ondernemer. In eerste instantie wilden ze niet eens franchisen, maar liever een eigen koffiebar openen. Nu kunnen ze bijna niet wachten tot ze mogen beginnen. ‘De stage was leuk, maar nu willen we aan de slag in onze eigen plek’, aldus Dahl.

Reageer op dit artikel