nieuws

Auto ramt terras cafetaria

Interieur

Een auto heeft het terras van cafetaria La Venezia in Helmond behoorlijk beschadigd. Door een botsing belandde de auto op het terras. Het is al de vierde keer dat een dergelijk ongeluk zich heeft voorgedaan op het terras van de cafetaria.

Auto ramt terras cafetaria

Woensdagavond rond half acht knalden twee auto op de kruising Kromme Steenweg – Steenweg op elkaar. Daarbij schoot één van de auto’s op het terras van La Venezia. Het terras was op dat moment leeg.

Bij het ongeluk raakten drie inzittenden van de auto gewond. Eén van hen moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd.

Eigenaar Erik Muller van La Venezia zegt in het Eindhovens Dagblad opgelucht maar ook boos te zijn. ‘Dit is al de vierde keer. Ik ga bij de gemeente aan de bel trekken. Stel je voor, iemand op je terras komt er niet meer vanaf’, aldus Muller in de regionale krant.

Reageer op dit artikel