nieuws

IJsketen L’Arcobaleno opent eerste franchisevestiging

Interieur

De keten van ambachtelijke ijssalons L’Arcobaleno van John Vonk opende afgelopen week een vijfde vestiging. De ijssalon in het Rotterdamse Hillegersberg is de eerste franchisevestiging van de keten en wordt gerund door Annette Kemp.

IJsketen L’Arcobaleno opent eerste franchisevestiging

Vanaf de eerste dag weten de klanten de vijfde vestiging van L’Arcobaleno goed te vinden, zegt Kemp. ‘Toen we verleden week dinsdag proefdraaiden kregen we ’s middags al negen touringcars met kinderen op bezoek die terugkwamen van een schoolreisje.’ Twee dagen later volgde een openingsactie. ‘We hebben toen ruim 350 ijsjes uitgedeeld. Dat heeft ons al veel, bekendheid in de buurt opgeleverd. We hebben zelfs al gasten die bijna iedere dag een ijsje zijn komen halen.’

Door vergunningperikelen opende de ijssalon pas in juni, de planning was eind maart. ‘Daardoor zijn we het mooie voorseizoen misgelopen’, zegt Kemp spijtig. Ook mag de salon nog niet op zondag open van de gemeente. ‘We hopen dat die vergunning gelijk afkomt met de toestemming om een terras neer te mogen zetten.’

Reageer op dit artikel