fotoreportage

Binnenkijken bij Restaria Jaco

Interieur 499

Binnenkijken bij Restaria Jaco
Beeld: Fotostudio Flitzer

Restaria Jaco heeft een paar dagen op z’n kop gestaan, maar gezien het resultaat was het dat meer dan waard. In de nieuwe ‘Jacobar’ kunnen mensen echt uit eten gaan, ook voor de lunch.

Ondernemer Kristel Pennikx runt Restaria Jaco samen met haar vader Leo. De zaak, gelegen in een woonwijk in Weert, vierde in 2013 het 50-jarig bestaan. Restaria Jaco is 80 tot 100 vierkante meter groot met 60 zitplaatsen. Er zijn 15 medewerkers in dienst, waaronder een bedrijfsleider.

Lunch en diner bij Restaria Jaco

De ondernemers willen naast diner ook meer inzetten op lunch. Kristel Penninkx hoopt dat de nieuwe inrichting daaraan bijdraagt. ‘De sfeer in de zaak is anders, het ziet er nu meer uit als eetcafé. Mensen hoeven niet meer naar het centrum om uit eten te gaan.’

Het is de bedoeling dat Kristel, die afstudeerde aan de Hotelschool in Maastricht, de zaak gaat overnemen van haar vader.


Foto's

Reageer op dit artikel