fotoreportage

Dit is Eetwinkel Hendriks, de 25e van Nederland

Interieur 1407

Dit is Eetwinkel Hendriks, de 25e van Nederland
Eetwinkel Hendriks in Elst. Foto: Studio38c

Inwoners van Elst en omgeving hebben er een mooie eetgelegenheid bij. Cafetaria Hendriks bestaat al bijna 50 jaar, maar sinds kort is het Eetwinkel Hendriks. De 25e van Nederland. Aan de foto’s te zien wordt dit een prachtig nieuw hoofdstuk voor ondernemer Pascal Hendriks.

De cafetaria van Pascal is volledig verbouwd. ‘Het ziet er super uit, het is niet meer zomaar een cafetaria, maar een moderne Eetwinkel waar een fijne, gezellige sfeer hangt. Dit horen wij ook van onze klanten’, aldus Pascal. ‘We zijn trots dat we onze klanten na zoveel jaar nog altijd kunnen verrassen. Volgend jaar vieren we een groot feest, als we 50 jaar bestaan.’

Eetwinkel Hendriks Elst

Foto: Studio38c

Derde generatie

Pascal Hendriks (48) is de derde generatie die de cafetaria onder zijn hoede heeft, en runt de zaak met zijn vriendin Anna. Hendriks is 15 jaar aangesloten geweest bij Plaza, vanaf het begin van de Sligro-formule. Vorig jaar nam de ondernemer afscheid van de formule.

Tijd voor verandering

Eetwinkel biedt volgens Hendriks de beste route voorwaarts. ‘Het was tijd om de zaak op te frissen, om een verandering door te voeren. Eetwinkel heeft een goede uitstraling en ze denken met je mee. Een goed concept, dat kan alleen maar positief voor me zijn.’


Foto's

Reageer op dit artikel