fotoreportage

Restaria De Vos: afhaalzaak wordt kleine bistro

Interieur 3577

Restaria De Vos: afhaalzaak wordt kleine bistro
Henk Lubbersen, de 25e Restaria-ondernemer. Foto: Studio Kastermans / Daniëlle van Coevorden

Henk Lubbersen is dolblij met zijn vernieuwde zaak, de 25e Restaria van Nederland. Met de nieuwe uitstraling en het aanbod trekt Restaria De Vos in Ermelo meer lunchgasten, die nu plaatsnemen in een smaakvol ingerichte bistro.

De 25e Restaria is 12 juli officieel geopend in Ermelo. Eetcafé De Vos is omgebouwd tot Restaria De Vos, met een dorpscafé in hetzelfde pand. De zaak is gevestigd in een vrijstaand pand aan een doorgaande weg buiten het centrum van Ermelo. Het bedrijf van ondernemer Henk Lubbersen viert in september het 50-jarig bestaan. Zelf staat hij er 20 jaar aan het roer.

Stijlvolle schuifdeuren

Voor de verbouwing bestond De Vos uit een eetcafé en een kleine afhaalzaak, gescheiden door een muur. De afhaal is nu een Restaria met 40 zitplaatsen. De muur is vervangen door stijlvolle schuifdeuren, waarbij het café een stukje kleiner is geworden.

Restaria De Vos

Foto: Studio Kastermans / Daniëlle van Coevorden

Drukke dagen

De zaak is tijdens de verbouwing vier dagen dicht geweest. ‘Twee keer een maandag en dinsdag. De start was toch wel behoorlijk hectisch hoor. Volgens mij hebben we de eerste drie dagen 250 hoofdgerechten weggewerkt. Dat is behoorlijk wat. Het is ook voor ons een hele verandering, en we hebben er een behoorlijk terras bijgekregen. Plus natuurlijk een nieuwe kaart en een nieuw kassasysteem’, aldus Henk Lubbersen.

Restaria De Vos

Eigenaar Henk Lubbersen. Foto: Studio Kastermans / Daniëlle van Coevorden

Betere lunch

‘Vergeleken met hoe het was, heb ik nu toch een heel mooie zaak’, zegt de trotse ondernemer. ‘Vooral over het interieur en het eten krijgen we mooie reacties.’ Hij merkt nu al dat de lunch drukker is geworden, ook doordeweeks. ‘Dat was het doel.’

Bekijk hieronder de foto’s

Fotografie: Studio Kastermans / Daniëlle van Coevorden


Foto's

Reageer op dit artikel