fotoreportage

Foto’s: Eetsalon AnderZ doet zijn naam eer aan

Interieur 1081

Foto’s: Eetsalon AnderZ doet zijn naam eer aan
Lotte en Jeffrey Gerritsen. Beeld: JorisFotografie

Lotte en Jeffrey Gerritsen toverden een voormalige cafetaria in Lochem om tot een compleet nieuwe zaak: Eetsalon Anderz. De foto’s laten zien: dit is een gezellige buurtzaak, maar inderdaad anders.

Het ondernemerspaar nam onlangs cafetaria Leo’s in Lochem over en begonnen Eetsalon AnderZ, een huiselijke cafetaria met meer sfeer en zitgelegenheid. Door de nieuwe vloer, plafond, muren, nieuw meubilair, sfeerfoto’s en -lampen is de cafetaria onherkenbaar voor de vaste gasten. Buiten staan drie bankjes tegen de gevel en aan de andere kant van de straat staan drie picknicktafels.

Frikandellen uit eigen keuken

De focus ligt op zelfgemaakte producten. Het recept van de frikandellen en lihanboutjes komt van de eigenaar van Cafetaria Jacobs, een begrip in Lochem. Deze zaak was jaren geleden gevestigd op dezelfde locatie. ‘De frikandellen uit eigen keuken verkopen beter dan de standaard frikandellen, dat vind ik best bijzonder’, zegt Lotte Gerritsen. ‘Er gaan er wekelijks al ruim 250 van over de toonbank.’

Ook kozen de ondernemers voor een duurzame verpakkingslijn, die 100 procent biologisch afbreekbaar is.

Bekijk hieronder de foto’s


Foto's

Reageer op dit artikel