fotoreportage

Foto’s: HappyFood Barneveld-Zuid maakt indruk

Interieur 5624

Foto’s: HappyFood Barneveld-Zuid maakt indruk
Foto: Renée Groenhuizen

HappyFood Barneveld-Zuid kan zich scharen bij de mooiste cafetaria’s van het land. Het is een bijzonder pand dat smaakvol is ingericht en volledig op elektriciteit draait. Bovendien heeft Bas Berens een bakwand laten neerzetten waar veel collega’s jaloers op zullen zijn. 

HappyFood Barneveld-Zuid is gesitueerd in een vrijstaand nieuwbouwpand, met een vloeroppervlakte van 150 vierkante meter, veertig zitplaatsen binnen en tachtig buiten. De cafetaria staat naast een grote Jumbo-vestiging in een nieuwbouwwijk. Rondom het pand zijn volop gratis parkeerplaatsen.

Nieuwe stijl

De zaak is ingericht in de nieuwe stijl van de formule, die twee jaar geleden is geïntroduceerd. Deze is oorspronkelijk ontworpen door Todd Reclamemakers in Amersfoort. In Barneveld-Zuid hebben ondernemer Bas Berens en formuledirecteur Guido de Moor daar hun eigen draai aan gegeven.

Het pand is eigendom van de formule en wordt door Berens gehuurd. Boven is ruimte voor een of twee appartementen. Het is de tweede vestiging van Bas Berens, die sinds elf jaar HappyFood Hoevelaken runt.

HappyFood Barneveld-Zuid is volledig elektrisch en heeft zonnepanelen op het dak. De elektrische bakwand is een Kiremko.


Reageer op dit artikel