fotoreportage

Foto’s: Verhage Gorinchem, een volwaardige lunchroom

Interieur 735

Foto’s: Verhage Gorinchem, een volwaardige lunchroom
Foto: Herbert Wiggerman.

Verhage is zich de laatste jaren meer gaan richten op omzet overdag. Dat is goed te zien bij de nieuwste vestiging: Verhage Gorinchem. De zaak wordt gerund door een jonge ondernemer die binnen de formule heel snel is gegroeid.

De lunch heeft een groter aandeel gekregen in de verkopen, zegt Kevin ter Maten, marketing manager van Verhage. ‘Vier jaar geleden opende een vestiging in Waddinxveen. Daar waren we als Verhage onbekend en trokken we voornamelijk publiek voor de lunch en minder voor afhalen en snacks in de avond. Daaruit bleek voor ons dat ze ons zien als volwaardige lunchroom.’ De formule is bezig het lunchassortiment uit te breiden, onder meer met tosti’s en verse sandwiches.

Verhage Gorinchem

Foto: Herbert Wiggerman.

Verhage Gorinchem is gevestigd in Hoog Dalem, een nieuwe wijk die ontwikkeld wordt aan de oostzijde van de stad. Medio 2018 is in deze wijk een gelijknamig winkelcentrum geopend, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op een fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het winkelcentrum ligt centraal in Oost-Gorinchem en heeft door de diversiteit aan winkels, de goede ontsluiting en bereikbaarheid, een regiofunctie voor de lokale bewoners.

Verhage Gorinchem

Foto: Herbert Wiggerman.

Verhage Gorinchem is een zaak van 140 vierkante meter met rond de 45 zitplaatsen. Binnenkort komt daar een terras bij met ruimte voor ongeveer 30 gasten. De zaak is maandag tot en met zaterdag geopend van 10.30 tot 21.30 uur, en zondag van 11.30 tot 21.30 uur.

Gegroeid binnen Verhage

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Loes Overgaauw (24), die razendsnel carrière maakt. In 2017 ging ze aan de slag bij Verhage Beverwaard in Rotterdam en werd bedrijfsleider. Op 5 maart opende ze haar eigen vestiging in Gorinchem. ‘Ik heb Verhage gewezen op het nieuwe winkelcentrum Hoog Dalem in Gorinchem-Oost. En zo zit ik nu met een nieuwe eigen zaak op deze mooie plek en is een droom uitgekomen.’

Verhage Gorinchem

Foto: Herbert Wiggerman.

 

Verhage Gorinchem

Foto: Herbert Wiggerman.

 

Verhage Gorinchem

Foto: Herbert Wiggerman.

 

Verhage Gorinchem

Foto: Herbert Wiggerman.

 

Verhage Gorinchem

Foto: Herbert Wiggerman.

 

Verhage Gorinchem

Loes Overgaauw. Foto: Herbert Wiggerman


Reageer op dit artikel