fotoreportage

Verrassend interieur: Domino’s Pizza Vlaardingen

Interieur 1762

Verrassend interieur: Domino’s Pizza Vlaardingen
(c) Fotobureau Roel Dijkstra 

Wie aan een warme en huiselijke inrichting denkt, denkt niet meteen aan een vestiging van Domino’s Pizza. In Vlaardingen is echter een winkel geopend met een nieuwe uitstraling, met comfortabel meubilair, sfeervolle details en zelfs een open haard.

Domino’s Pizza heeft geïnvesteerd in de uitstraling van een aantal winkels, zoals de vestiging in Eindhoven en in Vlaardingen. Zo wordt er veel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en zijn er in de winkels met een zitgedeelte comfortabele zithoeken gecreëerd.

Over Domino’s

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels 270 vestigingen. Hiermee is Domino’s het grootste Quick Service Restaurant in aantal vestigingen in Nederland. Jaarlijks bezorgen koeriers zo’n 20 miljoen pizza’s in de Benelux.

Lees binnenkort meer over het interieur van Domino’s Pizza Vlaardingen, in de maart-editie van Snackkoerier.

Foto’s

(c) Fotobureau Roel Dijkstra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel