fotoreportage

Foto’s: stijlvolle Dunkin’ Donuts in Den Haag

Interieur 499

De nieuwste en meteen grootste vestiging van Dunkin’ Donuts in Nederland is onlangs geopend in Den Haag. De zaak heeft een nieuw interieur dat stijlvoller en warmer is dan de winkels tot nu toe. Naast donuts wordt hier ook ontbijt geserveerd.

Foto’s: stijlvolle Dunkin’ Donuts in Den Haag
Beeld: Roel Dijkstra Fotografie / Fred Libochant

De nieuwste Dunkin’ Donuts is gevestigd aan het Spui 10B in het centrum van Den Haag. Het is de flagshipstore van Nederland, met een vloeroppervlak van 270 vierkante meter verdeeld over twee etages.

Voor het eerst ontbijt

Den Haag is de achttiende vestiging en de eerste die een uitgebreid ontbijt serveert; van croissants, muffins en bacon & egg sandwiches tot belegde broodjes en cream cheese bagels.Master franchisenemer in Nederland is Nabil Besali.

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts is opgericht in 1950 en telt vandaag de dag meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa heeft 240 Dunkin’ Donuts-vestigingen die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, Ijsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Binnenkort in Snackkoerier een reportage van deze zaak. Nu alvast een uitgebreide fotoreportage. De beelden zijn gemaakt door Roel Dijkstra Fotografie / Fred Libochant.

Foto's

Reageer op dit artikel