fotoreportage

Plaza Wijhe, de nieuwste vestiging met de jongste ondernemer

Interieur 1249

De 19-jarige Adriaan Kluin opende deze zomer Plaza Wijhe. Hij is de jongste ondernemer binnen de formule én het dorp. Wij namen een kijkje in zijn winkel.

Plaza Wijhe, de nieuwste vestiging met de jongste ondernemer
Foto Hissink

De zaak van Kluin is 140 vierkante meter groot, met binnen vijftig en buiten zestien zitplaatsen. Na Tony’s Plaza IJsselstein is hij de eerste met de nieuwe digitale menupresentatie van de Sligro-formule.

Luxe friet en nieuwe kaart

Kluin wil ‘zijn eigen ding doen’, en zegt daarom gekozen te hebben voor soft-franchise. Hij is daarnaast enthousiast over de concepten van de formule. Zo voert hij zes van de twaalf Plaza Royals, het luxe frietconcept. Hij heeft ook de nieuwe menukaart geadopteerd, waarop de volgorde van producten is omgedraaid en broodjes en salades eerst komen en op de laatste pagina pas friet en snacks.

Kortom, Adriaan Kluin weet wat hij wil een heeft een duidelijke visie. Binnenkort in Snackkoerier meer over de jonge ondernemer. Nu eerste even binnen kijken in zijn sfeervolle zaak in het Overijsselse dorp. De foto’s zijn van Foto Hissink.

>>Lees ook: 19-jarige ondernemer zet Plaza Wijhe naar zijn hand

Foto's

Reageer op dit artikel