fotoreportage

Interieur Flower Burger net zo psychedelisch als de hamburgers

Interieur 469

Bij de pas geopende Flower Burger in Rotterdam kijk je je ogen uit. Het interieur is net zo knotsgek en kleurrijk als de hamburgers. 

Interieur Flower Burger net zo psychedelisch als de hamburgers
(C) Roel Dijkstra / Joep van der Pal Flower Burger Rotterdam - Hoogstraat

Op de menukaart staan 100 procent veganistische burgers gemaakt met natuurlijke ingrediënten. De broodjes zijn zeer opvallend; ze worden gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Zo is de Cherry Bomb Burger roze gekleurd met kersenextract. Het zwarte broodje van de signature Flower Burger is gemaakt met plantaardige koolstof en de Spicy Chickpea Burger is geel dankzij de toevoeging van kurkuma.

Interieur

Het interieur is net zo bont en fleurig als de hamburgers, met psychedelische kleuren en patronen op het plafond. Het meubilair is simpel, maar ook hier zijn alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigd. De zaak heeft binnen 48 zitplaatsen. Later komt daar nog een terras bij, met 12 zitplaatsen.

Flower Burger

Het concept Flower Burger werd in 2015 opgericht in Milaan. Caroline de Bruin is de eerste franchisenemer in Nederland. Snackkoerier ging bij haar langs en dat leverde mooie plaatjes op. Later dit jaar een meer aandacht in het blad, nu alvast de bijzondere foto’s.

Lees ook: Flower Burger brengt knotsgekke Italiaanse hamburgers naar Nederland

Foto's

Reageer op dit artikel