fotoreportage

Foto’s Taco Bell Tilburg

Interieur 353

In Tilburg heeft de tweede Taco Bell-vestiging van Nederland haar eerste gasten ontvangen. Op 12 oktober 2017 gingen de deuren op. Na Eindhoven heeft Tilburg de tweede locatie van Nederland, op Heuvel 34. Na Tilburg heeft Taco Bell de wens om nog zo’n twintig restaurants te openen in Nederland.

Foto’s Taco Bell Tilburg

Taco Bell serveert Crunchy Taco’s, Crunchwraps, burrito’s, quesadilla’s en andere gerechten met Mexicaanse invloeden. Het restaurant ligt in het centrum van Tilburg op de Heuvel 34-1. De opening is gevierd met een House Party voor een groep trouwe fans en daarnaast kregen de eerste 100 klanten een T-shirt tijdens de opening.

‘Onze eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven is een succes. We zijn blij dat we nu ook een restaurant hebben voor onze Tilburgse fans’, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.

‘Tilburg is een bruisende stad die volop in ontwikkeling is en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren met de opening van ons restaurant.’ Hij vervolgt: ‘We willen in Nederland net zo’n taco-cultuur creëren als in Amerika. Na Tilburg willen we de komende jaren nog zo’n 20 restaurants door het hele land openen.”

Taco Bell Tilburg

Het design is ‘urban’ met Californische invloeden en op de muur zit een graffitikunstwerk van de Tilburgse urban artist Joep van Gassel. Het restaurant heeft een open keuken, zodat gasten kunnen zien hoe alles wordt bereid en het is elke dag geopend vanaf 11 uur tot 23 uur en op vrijdag en zaterdag tot middernacht.

Er is gratis wifi en er zijn oplaadpunten voor telefoons en laptops. Taco Bell Tilburg heeft 62 zitplaatsen en gasten kunnen ook buiten op het terras zitten, dat aan het gezellige Heuvelplein ligt.

Taco Bell

Taco Bell is ’s werelds grootste quick service restaurantketen met Mexicaanse invloeden en is gevestigd in Zuid-Californië. Naast de beroemde Crunchy Taco’s, burrito’s en nacho’s, staat er een quesadilla op de kaart, die speciaal voor onze Nederlandse fans is ontwikkeld.

Gasten hebben bij de meeste maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees, waaronder spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork, of een vegetarische variant met bonen. Taco Bell mag alcohol schenken.

Wereldwijd

Momenteel zijn er meer dan 360 Taco Bell restaurants in de 25 markten buiten de Verenigde Staten en het doel is om het merk internationaal uit te breiden naar 1.000 restaurants in 2022. Het bedrijf en de franchisepartners hebben meer dan 7.000 restaurants met een omzet van ruim $9 miljard. In 2022 wil het merk een omzet behalen van $15 miljard en 9.000 restaurants wereldwijd hebben.

Leestip:

Meer lezen over Taco Bell op deze website

Reageer op dit artikel