artikel

Winnaar Gastvriendelijkheids Award: Snackcorner Nieuwveld

Interieur

snackcorner nieuwveldUitermate vriendelijk, super gastvrij, vol passie en zeer betrokken. de goedlachse Patrick Nieuwveld is geen spatje veranderd. Zijn zaak evenmin. Het blijft een prestatie dat jet met 30 m² (nota bene zonder de zaterdag = rustdag) ruim drie ton omzet weet te behalen.

Maar het is helaas niet voldoende om de derde plek van vorig jaar te behouden. Stilstand is achteruitgang, ook in de Cafetaria Top 100., Nieuwveld wordt voorbijgestreefd door collega’s als Richard Groeneweg, die wel investeren en innovatief de slag om de consument aangaan. Nieuwveld schafte een nieuw zonnescherm aan en verving wat rolgordijntjes; veel meer is er aan het interieur niet gedaan.

De vraag is natuurlijk: Patrick, wat ga je doen? Zo doorgaan kan, maar hoe lang blijft dat leuk. Op de huidige locatie ben je uitgegroeid. Als we je een tip mogen geven: verkoop je zaak (of verhuur het pand), en begin elders een nieuw, modern cafetariabedrijf met voldoende groeikansen. Neem je gedreven medewerkers mee en verlies je sterke kant vooral niet uit het oog: Blijf gastvrij, vol passie en betrokkenheid. Een terechte winnaar van de Gastvriendelijkheid Award.

Reageer op dit artikel