nieuws

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020 bekendgemaakt

IJs 233

Het IJscentrum maakte op de dag dat 91 ijsbereiders een diploma of certificaat kregen overhandigd de wedstrijdsmaak voor de Gouden IJsspatel 2020 bekend. Er zijn heel veel verschillende soorten kersen met een smaak variërend van zeer zoet tot zeer zuur. De deelnemers mogen de strijd aangaan om het maken van het beste kersen-sorbetijs.

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020 bekendgemaakt

Tijdens de feestelijke uitreiking werd door SVH Meesterijsbereider Bob Frie ook de best geslaagde IJsbereider en best geslaagde Gespecialiseerd IJsbereider bekendgemaakt. Jenny Kaak is de best geslaagde IJsbereider en Björn Cocu de best geslaagde Gespecialiseerd IJsbereider. Zij krijgen van het Gilde van meesterijsbereiders een stagedag aangeboden bij een Meesterijsbereider naar keuze.

IJsVak

In 2020 zullen deelnemende ijsbereiders wederom een podium krijgen tijdens de Bakkers- en IJsVak in Gorinchem op 1,2 en 3 maart 2020, waar zij aan verschillende wedstrijdelementen kunnen deelnemen die elk op een andere manier het vak van ambachtelijk ijs bereiden in het zonnetje zetten.

De komende tijd zal de wedstrijdcommissie meer informatie delen over de inhoud van de wedstrijden.

Reageer op dit artikel