nieuws

Gebo Gelato opent vernieuwde eet- en ijssalon

IJs 929

Gebo Gelato heeft de eet- en ijssalon in Oud-Beijerland helemaal vernieuwd. Gebo Eet- & IJssalon is daar al sinds 1950 gevestigd, en is nu twee keer zo groot.

Gebo Gelato opent vernieuwde eet- en ijssalon

‘Het is geen snackbar meer met een ijsvitrine’, zegt mede-eigenaar Leen Both over net geopende, vernieuwde zaak. De winkel, met in totaal 70 zitplaatsen, is voor de helft een ijssalon en de andere helft is een eethuis. ‘Het is een klein beetje een restaurant geworden. En het is één geheel, dus niet twee aparte voordeuren. Je kunt gewoon heen en weer lopen.’

42 smaken

De zaak van het familiebedrijf beschikt nu over twee ijsvitrines, waardoor het assortiment flink is uitgebreid. ‘Het was eerst een ijshoekje. Nu is het een ijswinkel met twee professionele vitrines, met in totaal 42 smaken.’

Gebo Eet- & IJssalon heeft ook een nieuwe bakwand met zeven mandjes en een grote bakplaat. Both: ‘Een laag model, waardoor je niet tegen een roestvrijstalen wand aan kijkt.’

Menu uitgebreid

Achter is een complete keuken gebouwd. Ook het aanbod in het restaurant is namelijk uitgebreid. Er stonden al diverse friet, snacks en luxe burgers op het menu. ‘Nu hebben we zelfs kabeljauw, een vleesspies en een varkenshaasspies’, aldus Both.

Both had twee jaar geleden al het plan om te verbouwen, maar moest wachten totdat het naastgelegen pand vrijkwam. Voor de verbouwing is de zaak drie weken dicht geweest.

Over Gebo Gelato

Gebo Gelato is een familiebedrijf dat al drie generaties, sinds 1950, actief is aan de Oostdijk in Oud-Beijerland. Al snel breidde de onderneming met meerdere vestigingen en begon het bedrijf met leveren van vers Italiaans schepijs aan de horeca. Sinds 2010 wordt het ijs gemaakt in een fabriek buiten het dorp.


Reageer op dit artikel