nieuws

Baskin-Robbins opent vestiging in Eindhoven

IJs 516

IJsketen Baskin-Robbins opent op 21 maart een nieuwe vestiging, de vijfde in Nederland. Na Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Almere is het nu de beurt aan Eindhoven.

Baskin-Robbins opent vestiging in Eindhoven
Foto: Herbert Wiggerman

Baskin-Robbins opent op 21 maart in 11.00 uur de nieuwe vestiging in winkelcentrum Piazza in Eindhoven. De eerste vijftig bezoekers ontvangen een jaar gratis ijs en de vijftig daarna mogen 31 dagen gratis ijs eten bij de vestiging.

31 smaken

Baskin-Robbins is ‘s werelds grootste ijsketen met een breed assortiment aan verschillende smaken en meer dan 7900 winkels in 53 landen, waaronder 400 winkels in Europa. Het nummer 31 in het logo refereert aan de 31 ijssmaken in het assortiment dat in iedere winkel aanwezig is. In het voorjaar van 2018 kwam de keten naar Nederland met de eerste vestiging in Utrecht. Daarna volgde Amsterdam en Tilburg, waar de keten samen met Dunkin’ Donuts een vestiging opende. Op 28 februari opende de ijsketen de vierde zaak van Nederland in Almere.

Ambachtelijk ijs: 10 trends

Ambachtelijk ijs: 10 trends

Baskin-Robbins shop-in-shop

De ijsketen biedt andere ondernemers sinds kort de mogelijkheid een shop-in-shop of verkooppunt in de eigen zaak te creëren. Daarnaast heeft de ijsketen producten voor de retail ontwikkeld, met bekers van 120 ml en 500 ml ijs. Onder andere supermarkten, bioscopen, tankstations en hotels kunnen het ijs van Baskin-Robbins aan hun assortiment toevoegen.

 

 


Reageer op dit artikel