nieuws

Goud voor AnyTyme ’t Vosje in plasticloze Ice Battle

IJs 289

De jaarlijkse Ice Battle van AnyTyme is dit keer gewonnen door AnyTyme ’t Vosje, die volgens de jury de meest verrassende creatie maakte. Een nieuw criterium was dat deelnemers geen plastic mochten gebruiken.

Goud voor AnyTyme ’t Vosje in plasticloze Ice Battle

Yvonne Smulders van AnyTyme ’t Vosje in Heumen presenteerde een met softijs gevulde soes, met daarbij frambozen, witte chocolade, kokos, frambozencoulis en chocolade pastilles van Callebaut. Zowel qua smaak en uiterlijk was dit volgens de jury de meest verrassende creatie. Dit ijsje verschijnt binnenkort in de folder van de Hanos-formule.

Zomerse creatie

Als tweede eindigde Roxanne Roke, dochter van Jolanda en William Roke van AnyTyme Ommen. Zij gebruikte als enige deelnemer vers fruit in een zomerse creatie. Ze vulde een grote oubliehoorn met softijs, verse fruitsalade, mango passie-topping, chocolade spaghetti en chocolade parels.

Hoogstandje

Angela Stevense van AnyTyme De Roode Vos in Goor, de winnaar van vorig jaar, pakte het brons met een creatief hoogstandje. Stevense presenteerde een zelfgemaakte grote macaron met softijs, granaatappel, slagroom en fambozenextract. Het geheel was verpakt in eetbaar papier.

Geen plastic

Deelnemers aan de Ice Battle, in totaal vijf, kregen de opdracht op plastic (lepeltjes, bakjes) buiten wegen te laten in hun presentatie. De wedstrijd werd georganiseerd bij Studio Senses in Zwolle. Daar vond op dezelfde dag ook de jaarlijkse Burger Battle plaats.

Reageer op dit artikel