nieuws

Foodmaster lanceert pepernootshake

IJs 232

Foodmaster heeft vanaf november in alle vestigingen een pepernootshake op de kaart staan. Na de biershake van twee jaar geleden, wilde de formule wederom iets geks en lekkers voor het najaar bedenken. Het resultaat is de pepernootshake, die zich goed leent om te worden aangekleed tot freakshake.

Foodmaster lanceert pepernootshake
De pepernootshake van Foodmaster.

Een toef slagroom en wat strooigoed. De pepernootshake is volgens Foodmaster op zichzelf al lekker, maar leent zich ook erg goed om te worden aangekleed. De Foodmaster ondernemers zijn vrij om zelf in te vullen hoe ze de pepernootshake verkopen. ‘Als freakshake is het helemaal een feest’, vindt marketing manager Chantal van der Meer.

Shake kan al worden verkocht

Freakshake koninginnen Loes Helling van Foodmaster Boskoop en Carin Jagt van Foodmaster de Viersprong zijn gelijk aan de slag gegaan met hun creaties. ‘Aangezien de pepernoten al een tijdje in de winkels liggen, kan de shake natuurlijk ook al prima verkocht verworden.’

Deze freakshakes zijn populair bij De Viersprong

Deze freakshakes zijn populair bij De Viersprong

Opvallende smaak

‘Bij Foodmaster zoeken we altijd naar iets geks’, aldus Van der Meer. ‘Bij het bedenken van de milkshake winterspecial wilde we dus weer met een opvallende smaak komen. Na de biershake van twee jaar geleden, wilden we nu iets wat naast gek ook echt lekker was. Iets waar mensen voor terugkomen.’

Van der Meer: ‘Foodmaster staat voor de nostalgie van de Hollandse frituurcultuur. Met dat in het achterhoofd kwamen we al snel op Sinterklaas. Ook zo’n Hollandse traditie en bovendien één met allemaal lekkernijen. Samen met onze partner Coolbreak hebben we een sample laten ontwikkelen en daar werd iedereen direct enthousiast van.’

Vanaf november wordt de pepernootshake meegenomen in de landelijke campagne van de formule en is de shake bij alle vestigingen verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel