nieuws

Baskin-Robbins komt naar Amsterdam

IJs 342

IJsketen Baskin-Robbins opent binnenkort een nieuwe zaak in Amsterdam. Het is de derde vestiging van ’s werelds grootste ijsketen, na Utrecht en Tilburg.

Baskin-Robbins komt naar Amsterdam

De nieuwe winkel opent op woensdag 12 september om 12.00 uur aan de Albert Cuypstraat, op de hoek met de Ferdinand Bolstraat. Zoals gebruikelijk wordt dit uitbundig gevierd. De eerste honderd 100 klanten die een halve liter ijs kopen, mogen daarna 31 dagen lang terug mogen komen om gratis ijs op te halen.

Baked goods

De winkel heeft, net zoals in Utrecht en Tilburg, een brede selectie premium ijs, zoals Pralines ’n Cream, Jamoca Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry. Naast ijs heeft Baskin-Robbins drankjes en ‘baked goods’ zoals verse Belgische wafels, crêpes, churros, cookies en brownies. Baskin-Robbins bezorgt ook aan huis, via Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo.

Baskin-Robbins

Nabil Besali is master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland. De keten is onderdeel van Dunkin’ Brands International, dat ook Dunkin’ Donuts in zijn stal heeft.

De grootste ter wereld

Baskin-Robbins is naar eigen zeggen de grootste ijsketen ter wereld, met momenteel meer dan 7900 restaurants in 53 landen, waaronder meer dan 400 winkels in Europa. De keten beschikt tegenwoordig over meer dan 1300 ijssmaken.

Reageer op dit artikel