nieuws

Baskin-Robbins komt naar Nederland

IJs 440

Baskin-Robbins opent binnenkort de eerste winkel in Nederland. De grootste ijsketen ter wereld lanceert hier hun nieuwste ice cream bakery-concept.

Baskin-Robbins komt naar Nederland

De Amerikaanse ijsketen opent eind april de eerste Nederlandse winkel. De locatie wordt nog niet bekendgemaakt. Nog dit jaar volgen een tweede en een derde ijssalon en de jaren erna wil Baskin-Robbins uitgroeien tot tien à vijftien winkels in Nederland. Daarnaast wil Baskin-Robbins producten in de supermarkt gaan verkopen. Ook moeten de ijsjes via maaltijdbezorgers als te bestellen zijn.

In de Baskin-Robbins stores zal een uitgebreide selectie van het premium ijs aanwezig zijn, zoals de klassieke smaken Pralines ’n Cream, Jamoca Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy.

Baskin-Robbins

Naast het vaste assortiment van ijssmaken en andere frozen desserts gaat Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak verkopen zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en cookies en brownies.

Drankjes en baked goods

‘Nu is het juiste moment om Baskin-Robbins’ wereldberoemde ’31 smaken’ premium ijs, naast een grote range aan andere ijstraktaties, in Nederland te introduceren’, aldus Nabil Besali, eigenaar van masterfranchiser Amba Daoud B.V. ‘Onze Baskin-Robbins stores zullen ook heerlijke drankjes en andere baked goods bevatten, om onze bezoekers optimaal te kunnen bedienen. We kijken er naar uit om onze eerste shop te openen deze lente, meerdere vestigingen zullen in de komende maanden volgen.’

Baskin-Robbins

Baskin Robbins wereldwijd

Baskin-Robbins heeft momenteel meer dan 7.900 restaurants in 53 landen over de hele wereld, waaronder meer dan 400 winkels in Europa.

De ijsketen is een zusterbedrijf van Dunkin’ Donuts, dat vorig jaar zijn entree maakte in Nederland. Het bedrijf is vooral groot in de Verenigde Staten. In Europa is het vooral actief in Spanje en Engeland.

Reageer op dit artikel