nieuws

De beste ijssalons gaan de strijd aan met elkaar

IJs 10

De genomineerden voor ‘Beste ijssalon van 2017’ zijn deze week bekendgemaakt. De komende maand gaan 5 ijssalons de strijd met elkaar aan. 

De beste ijssalons gaan de strijd aan met elkaar

Tijdens de IJsVak-Beurs in Uden vonden deze week de IJsVak-Wedstrijden plaats. IJssalons die zowel om de titel van de Gouden IJsspatel als de Gouden IJscreatie streden, hadden de mogelijkheid om zich aan te melden om kans te maken op de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’. De opgetelde scores zoals behaald in de twee wedstrijden leverde vijf nominaties voor deze titel:

– IJscafé da Benito in Haarlem
– Claudio’s IJssalon in Apeldoorn
– IJssalon Kees in Geldrop
– IJs & Spijs in Haps
– IJssalon Frezzo Breda

Criteria beste ijssalon van Nederland

Nu de vijf nominaties bekend zijn, kan de strijd beginnen voor de beste ijssalon van Nederland. De ijssalons kunnen de komende maand rekenen op bezoek van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat de bedrijven zal beoordelen op hygiëne, klantvriendelijkheid en communicatie. Sinds dit jaar is er ook een nieuw onderdeel waar de genomineerden de aandacht op zullen vestigen, namelijk social media.

Tijdens de internationale dag van het ijs op vrijdag 24 maart zal de Beste IJssalon van 2017 bekend worden gemaakt. Alle ijssalons zetten die dag een actie op touw om de internationale dag van het ijs samen met gasten te vieren.

Reageer op dit artikel